Plăcintă cu cartofi dulci
Plăcintă cu cartofi dulci cu moale de ouă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Pentru 87 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și cumpărați scorțișoară, cartofi dulci copți, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 30%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum plăcintă cu cartofi dulci cu moale, caserolă cu cartofi dulci și bol pentru smoothie cu cartofi dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C).
Bateți cartofii dulci, smogul de ouă, ouăle, zahărul, untul, romul, scorțișoara și nucșoara împreună într-un castron cu un mixer electric până se omogenizează.
Turnați amestecul de cartofi dulci în crusta de plăcintă pregătită.
Coaceți plăcinta în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Reduceți căldura la 300 de grade F (150 de grade C) și continuați coacerea până când plăcinta se întărește, 50 până la 55 de minute. Răciți la frigider pentru cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.