Plăcintă Cu Carne (Tourtiere)

Plăcintă Cu Carne (Tourtiere)
Placinta cu carne (Tourtiere) este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 440 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crusta de plăcintă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Tourtiere (Plăcintă Cu Carne), Plăcintă Phyllo Cu Carne Condimentată (Tourti Cormbrorre), și Cel Mai Bun Tourti Cmormorbre (Plăcintă Cu Carne Franco-Canadiană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 în oală mare carne măcinată maro-e scurge bine-adăugați ceapă, țelină, cartofi, u turoi, cuișoare, ienibahar, salvie, piper-ame tecă bine.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați bulion-aduceți la fierbere și apoi fierbeți la foc mic timp de 3-4 ore.3 Această rețetă funcționează la fel de bine într-un aragaz lent.4 Folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi amestecul de carne/cartofi la consistența dorită.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Scurgeți excesul de lichid-răciți amestecul de carne și îndepărtați orice cuișoare vizibile.6 umpleți carcasa Inferioară, acoperiți cu crusta superioară, sigilați marginile și marcați pentru a permite aburului să scape.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Coaceți la 425 timp de aproximativ 45 de minute sau până când crusta devine maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista