Plăcintă Cu Carne De Vită La Grătar Imposibil De Ușoară
Imposibil de ușor gratar Carne de vită plăcintă ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă imposibil de ușoară cu carne de vită, Broccoli și ciuperci, Piept De Vită Ușor La Grătar, și Piept De Vită Ușor De Gătit Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptorul de căldură la 400 F. grăsime de jos și partea laterală a plăcii de plăcintă de 9 inch cu scurtare. În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită, ardeiul gras și ceapa la foc mediu, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă 1/3 cană sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Ardei Gras
Scurtarea
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Răspândiți în plăcuța de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se presară cu 3/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
4
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, laptele și ouăle până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă peste amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
6
Coaceți descoperit 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
8
Coaceți aproximativ 5 minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Hullabaloo Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.