Plăcintă cu carne de Crăciun

Plăcinta cu carne de Crăciun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 472 de calorii , 32 g de proteine și 25 g de grăsimi . Pentru 2,11 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de amestec de sos de vită, apă, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a fost perfect. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute . Cu un scor de 88% , acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt plăcintă cu carne de Crăciun - gătiți înainte și congelați , plăcintă cu carne rustică de curcan - o alternativă sănătoasă de Crăciun și carne tocată de Crăciun - fără carne! .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc și căprioară la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă apa, ceapa, morcovul, amestecul de sos, cimbru, muștar, usturoi, salvie, piper și sare. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră sau până când legumele sunt fragede, amestecând din când în când.
Scurgere. Amestecați cartofii.
Aliniați un 9-in. farfurie adanca de placinta cu aluat de jos; tăiați chiar și cu marginea.
Adăugați amestecul de carne.
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi deasupra plăcintei. Faceți decupaje decorative sau tăiați fante în patiserie; pune peste umplutură. Tăiați, etanșați și marginile canelului.
Ungeți aluatul și tăieturile cu lapte; puneți decupaje pe plăcintă.
Coaceți la 400° timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350°, coaceți 35-40 de minute mai mult sau până când se rumenesc.