Plăcintă cu caise cu ghimbir confiat și Topping crocant
Placinta cu caise cu ghimbir confiat si Topping crocant este o vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 260 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină universală, apă cu gheață, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Terci de iaurt cremos cu topping de caise, ghimbir și grapefruit, Mărturisirea # 67: dependent de nuci confiate, căutând ajutor... pâine cu caise și nuci confiate, și Biscuiți cu cremă de ghimbir fără Gluten cu ghimbir confiat de casă.
Instrucțiuni
1
Bateți făina, zahărul și sarea într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Condimente Uscate Freca
3
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață și amestecați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă amestecul este prea uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Folie
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați în vasul de plăcintă cu diametrul de 9 inci. Îndoiți consola sub și sertizați decorativ. La frigider 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
6
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
7
Coaceți până când aluatul începe să se întărească, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Coaceți până când crusta abia începe să se rumenească, cu aproximativ 5 minute mai mult. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă primele 7 ingrediente într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până se formează aglomerări umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Condimente Uscate Freca
1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mare pentru a se amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați la crusta de plăcintă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
3
Presărați topping uniform peste amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
4
Coaceți plăcinta până când toppingul se rumeneste și umplutura clocotește gros, aproximativ 45 de minute, acoperind crusta cu folie după 30 de minute dacă se rumenesc prea repede. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch