Plăcintă cu burete de lămâie II
Lemon Sponge Pie II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 948 de calorii , 13 g de proteine și 50 g de grăsime fiecare. Pentru 2,16 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați lapte, albușuri, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vintage Project: Strawberry Sponge Pie , Chocolate Sponge Cake și Banana Sponge Cake .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-un castron mare combinați zahărul, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Se amestecă bine, apoi se amestecă untul topit sau margarina și gălbenușurile de ou.
Se amestecă în făină. Turnați încet laptele în timp ce amestecați.
Se amestecă până când toate ingredientele sunt bine combinate.
Într-un castron mediu din sticlă sau metal, bate albușurile până se formează vârfuri moi. Se pliază în amestecul de lapte.
Turnați amestecul în coaja de patiserie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute, până când devine auriu deasupra.