Plăcintă cu budincă de banane de casă

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, plăcinta cu budincă de banane de casă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 225 de calorii. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați firimituri de napolitană cu vanilie, zahăr, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Multora le-a placut foarte mult acest desert. 412 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30%. Acest scor este destul de prost. Încercați plăcintă cu budincă de banane de casă, budincă cu banane de casă și budincă cu banane de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Tapetați fundul și părțile laterale ale unei farfurii de plăcintă de 9 inci cu un strat de napolitane de vanilie și felii de banană.
Pentru a face budincă: Într-o cratiță medie, combinați 1 1/2 cană de zahăr cu făina.
Se amestecă bine, apoi se amestecă jumătate din lapte. Bateți gălbenușurile de ou și amestecați în amestecul de zahăr.
Adăugați laptele rămas și untul sau margarina.
Se pune amestecul la foc mic și se fierbe până se îngroașă, amestecând des.
Se ia de pe foc și se amestecă cu extract de vanilie.
Turnați jumătate de budincă peste napolitana de vanilie și stratul de banane cât este încă fierbinte.
Mai faceți un strat de napolitane de vanilie și felii de banană alternativ peste stratul de budincă.
Turnați budinca rămasă peste al doilea strat de napolitană și banane.
Pentru a face bezea: într-un castron mare de sticlă sau de metal, bate albușurile spumă. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, continuând să bateți până când albusurile sunt tari.
Întindeți bezea în tava pentru plăcintă, asigurându-vă că acoperiți complet stratul de budincă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, doar până când bezeaua se rumenește. Răciți înainte de a servi.
Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Lambrusco, Categoria De Produse Alimentare, Cremă Sherry, Vin Santo, Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Vin Roșu Spumant, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Recolta Târzie
Plăcinta cu budincă funcționează foarte bine cu vin, băutură alcoolică și ingrediente. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Iron Horse Wedding Cuvee]()
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.