Plăcintă cu budincă de banane cu Caramel sărat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 677 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 173 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați napolitane de vanilie, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Plăcintă Cu Budincă De Banane Cu Caramel Sărat, Budincă de banane cu sos de Caramel sărat, și Caramel Sărat-Budincă De Pâine Cu Banane.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Puneți napolitane de vanilie într-un robot de bucătărie și pulsați până când fursecurile sunt zdrobite fin. Rezervați 1/2 cană pentru a acoperi și pentru a acoperi plăcinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Napolitane De Vanilie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Turnați firimiturile rămase într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
5
Turnați untul topit deasupra și, folosind o lingură sau mâinile, combinați ingredientele. Apăsați amestecul în partea de jos și în sus pe părțile laterale și pe buza plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Coaceți până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți - l pe o grătar și răciți-l complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Curățați și feliați bananele, adăugându-le într-un castron. Amestecați sarea în sosul de caramel și aruncați feliile de banane cu caramelul sărat. Aranjați câteva felii de banane uniform pe fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Banane
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Întindeți jumătate din budinca caldă de vanilie peste banane, acoperiți cu mai multe napolitane de vanilie zdrobite (rezervând unele pentru garnitură) și mai multe banane acoperite cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Napolitane De Vanilie
Banane
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Întindeți Budinca de vanilie rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Într-un castron mare, bateți smântâna până când vârfurile rigide sunt pe cale să se formeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Adăugați extractul de migdale și zahărul și bateți până se formează vârfuri. Asigurați-vă că nu exagerați, altfel crema va deveni cocoloasă și asemănătoare untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Unt
Cremă
Zahăr
13
Întindeți frisca peste plăcintă. Chiar înainte de servire, garnisiți cu un vârtej de caramel și restul de napolitane de vanilie zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Napolitane De Vanilie
Frișcă
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Combinați zahărul și 1/3 cană de apă într-o cratiță cu fund mediu greu. Aceasta este singura dată când puteți amesteca zahărul. Dacă îl amesteci în timp ce gătește, se transformă în bomboane rock.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
15
Așezați cratița la foc mediu spre mic până când zaharurile încep să se dizolve, 5 până la 10 minute. Apoi dați focul la mediu-mare și gătiți până când zahărul începe să se caramelizeze, 5 până la 7 minute. Nu amestecați în timp ce se întâmplă acest lucru. Trebuie să ai grijă la oală, pentru că trece de la caramel la ars foarte repede. Și aveți grijă, amestecul este extrem de fierbinte!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoi
16
Opriți căldura și stați înapoi pentru a evita stropirea. Adăugați încet crema. Nu intrați în panică - crema va bule violent, iar caramelul se va solidifica. Dă-i mai mult timp să se lichefieze din nou-ai încredere în mine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cremă
17
Se fierbe la foc mic, amestecând continuu, până când caramelul se dizolvă și sosul este neted, aproximativ 2 minute. Lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei, cel puțin 4 ore. Se va îngroșa pe măsură ce stă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Sos
18
3 cupe.
19
Într-un castron, amestecați împreună zahărul și făina până când toate bucățile au dispărut. Odată ce este o pulbere fină, bateți gălbenușurile și ouăle întregi și continuați să bateți până se formează o pastă netedă. Bateți încet 1 cană de lapte și, odată ce acesta este încorporat, adăugați restul de 1 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
20
Transferați amestecul într-o cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând constant, până ajunge la grosimea budincii răcite, 10 până la 15 minute. (
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
21
Amestecul va începe doar să baloneze și va fi suficient de gros pentru a ține vârfuri moi atunci când biciul este ridicat.)