Plăcintă Cu Budincă De Banane Cu Caramel Sărat
Placinta cu budinca de banane cu Caramel sărat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 677 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, smântână grea, napolitane de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca de banane cu sos de Caramel sărat, Caramel Sărat-Budincă De Pâine Cu Banane, și Budincă De Caramel Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți napolitanele de vanilie într-un robot de bucătărie și pulsați până când fursecurile sunt zdrobite fin. Rezervați 1/2 cană pentru a stratifica și pentru a acoperi plăcinta.
Turnați firimiturile rămase într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Turnați untul topit deasupra și, folosind o lingură sau mâinile, combinați ingredientele. Apăsați amestecul în partea de jos și în sus pe părțile laterale și pe buza plăcii de plăcintă.
Coaceți până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Scoateți pe un suport de sârmă și răciți complet, aproximativ 30 de minute.
Cojiți și feliați bananele, adăugându-le într-un bol. Amestecați sarea în sosul de caramel și aruncați feliile de banane cu caramelul sărat. Aranjați câteva felii de banane uniform pe fundul crustei.
Întindeți jumătate din budinca caldă de vanilie peste banane, deasupra cu câteva napolitane de vanilie mai zdrobite (rezervând unele pentru garnitură) și mai multe banane acoperite cu caramel.
Întindeți Budinca de vanilie rămasă deasupra.
Într-un castron mare, bateți crema până când vârfurile rigide sunt pe cale să se formeze.
Adăugați extractul de migdale și zahărul și bateți până se formează vârfuri. Asigurați-vă că nu exagerați, altfel crema va deveni cocoloasă și asemănătoare untului.
Întindeți frișca peste plăcintă. Chiar înainte de servire, garnisiți cu un vârtej de caramel și restul de napolitane de vanilie zdrobite.
Combinați zahărul și 1/3 cană de apă într-o cratiță cu fund greu mediu. Acesta este singurul moment în care puteți amesteca zahărul. Dacă îl amesteci în timp ce gătește, se transformă în bomboane rock.
Așezați cratița la foc mediu până la mic până când zaharurile încep să se dizolve, 5 până la 10 minute. Apoi întoarceți focul până la mediu-înalt și gătiți până când zahărul începe să se caramelizeze, 5 până la 7 minute. Nu amestecați în timp ce se întâmplă acest lucru. Trebuie să te uiți la oală, pentru că merge de la caramel la ars foarte repede. Și aveți grijă, amestecul este extrem de fierbinte!
Opriți căldura și stați înapoi pentru a evita stropirea. Adăugați încet crema. Nu intrați în panică - crema se va balona violent, iar caramelul se va solidifica. Dă-i mai mult timp să se lichefieze din nou-crede-mă!
Se fierbe la foc mic, amestecând constant, până când caramelul se dizolvă și sosul este neted, aproximativ 2 minute. Lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei, cel puțin 4 ore. Se va îngroșa pe măsură ce stă.
Într-un castron, amestecați împreună zahărul și făina până când toate bucățile au dispărut. Odată ce este o pulbere fină, bateți gălbenușurile de ou și ouăle întregi și continuați să bateți până se formează o pastă netedă. Bateți încet 1 cană de lapte și, odată ce aceasta este încorporată, adăugați restul de 1 cană de lapte.
Transferați amestecul într-o cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând constant, până ajunge la grosimea budincii răcite, 10 până la 15 minute. (
Amestecul va începe doar să baloneze și va fi suficient de gros pentru a ține vârfuri moi atunci când telul este ridicat.)
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.