Plăcintă Cu Budincă De Banane
Banana Pudding Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 381 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați banane, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni, și Budinca De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți deoparte 30 de napolitane de vanilie; pulsați napolitane de vanilie rămase într-un robot de bucătărie de 8 până la 10 ori sau până când sunt zdrobite grosier. (Randamentul ar trebui să fie de aproximativ 2 1/2 cani.) Se amestecă împreună napolitane de vanilie zdrobite și unt până se omogenizează. Apăsați ferm pe partea inferioară, în sus și pe buza unei plăci de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe o grătar și lăsați să se răcească 30 de minute sau până se răcește complet.
Aranjați feliile de banane uniform pe fundul crustei. Pregătiți umplutura de cremă de vanilie și întindeți jumătate din umplutura fierbinte peste banane; se acoperă cu 20 de napolitane de vanilie.
Întindeți umplutura fierbinte rămasă peste napolitane de vanilie. (Umplerea va fi cu aproximativ 1/4 inch mai mare decât marginea superioară a crustei.)
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați zahăr, 1 lingură. la un moment dat, bateți până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă.
Întindeți bezea uniform pe umplutura fierbinte, sigilând marginile.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 1 oră pe o grătar sau până se răcește complet. Zdrobiți grosolan restul de 10 napolitane de vanilie și presărați uniform deasupra plăcintei. Se răcește 4 ore.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit napolitane Nabisco Nilla.