Placinta cu budinca Butterscotch este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 659 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 143 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, unt, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Budinca De Caramel, și Budinca De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
2
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos devine maro auriu deschis, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mic. Odată ce untul este topit, adăugați zahărul brun și bateți până când zahărul brun este topit și începe să baloneze, aproximativ 3 minute. Deglazează tigaia cu scotch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Scotch Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 1 cană de smântână grea și bateți până când particulele solide s-au dizolvat. Puneți amestecul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Într-un castron mare, amestecați ouăle și gălbenușurile până când sunt galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați amidonul de porumb și bateți până când amestecul este neted și lucios. Pune deoparte. Într-o cratiță mare așezată la foc mic, combinați laptele și sarea și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se ia de pe foc și se temperează amestecul de ouă cu laptele adăugând laptele în cantități mici și amestecând între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se pune la foc mic, amestecând continuu. Când amestecul începe să se îngroașe, adăugați amestecul de butterscotch și continuați să bateți. Urmăriți ca amestecul să înceapă să clocotească, după aproximativ 3 minute. Odată ce începe să baloneze, bateți încă două minute, apoi scoateți-l de pe foc. Răsturnați amestecul de budincă în coaja plăcintei și apăsați folia de plastic direct deasupra. Se răcește cel puțin trei ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Butterscotch
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Când este gata de servit, bateți crema de ceașcă rămasă până la vârfuri moi, îndulcind cu zahăr, dacă doriți. Acoperiți plăcinta cu frișcă rece și presărați cu nuci.