Plăcintă Cu Budincă Cu Unt
Placinta cu budinca Butterscotch este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 659 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 143 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, unt, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Budinca De Caramel, și Budinca De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos devine maro auriu deschis, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mic. Odată ce untul este topit, adăugați zahărul brun și bateți până când zahărul brun este topit și începe să baloneze, aproximativ 3 minute. Deglazează tigaia cu scotch.
Adăugați 1 cană de smântână grea și bateți până când particulele solide s-au dizolvat. Puneți amestecul deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ouăle și gălbenușurile până când sunt galben pal.
Adăugați amidonul de porumb și bateți până când amestecul este neted și lucios. Pune deoparte. Într-o cratiță mare așezată la foc mic, combinați laptele și sarea și aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc și se temperează amestecul de ouă cu laptele adăugând laptele în cantități mici și amestecând între adaosuri.
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se pune la foc mic, amestecând continuu. Când amestecul începe să se îngroașe, adăugați amestecul de butterscotch și continuați să bateți. Urmăriți ca amestecul să înceapă să clocotească, după aproximativ 3 minute. Odată ce începe să baloneze, bateți încă două minute, apoi scoateți-l de pe foc. Răsturnați amestecul de budincă în coaja plăcintei și apăsați folia de plastic direct deasupra. Se răcește cel puțin trei ore sau peste noapte.
Când este gata de servit, bateți crema de ceașcă rămasă până la vârfuri moi, îndulcind cu zahăr, dacă doriți. Acoperiți plăcinta cu frișcă rece și presărați cu nuci.