Plăcintă cu brânză și ceapă

Plăcintă cu brânză și ceapă
Plăcinta cu brânză și ceapă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 83 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Cap la magazin și ridica ou, sare și piper, brânză Cheddar ascuțite, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Încercați Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Franceză vinete ceapa si branza ceapa rosie " Burger, și Plăcintă cu brânză și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti ceapa in apa clocotita sarata timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
3
Se scurge bine și se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Se amestecă aproape tot oul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
5
Se toarnă amestecul în tigaie căptușită cu patiserie și se pune a doua foaie de patiserie deasupra umpluturii. Sigilați marginile și tăiați orificiile de ventilație în partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Periați patiseria cu oul rămas și puneți-o în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți 30 de minute. Poate fi servit cald sau rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista