Placinta proaspata cu cheesecake cu afine necesita in jur 4 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 406 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, zahăr, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Brânză Proaspătă Cu Afine, Înghețată cu cheesecake cu afine: 10 pași simpli către perfecțiunea fără zahăr și Gluten: Partea 3, Cheesecake cu afine, și Plăcintă Proaspătă De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.desfaceți încet și ușor crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați crusta într-o placă de plăcintă de 9 inci fără grăsime; apăsați ferm pe lateral și pe fund. Îndoiți excesul de crustă sub și apăsați împreună pentru a forma marginea groasă a crustei; flaut. Crusta de linie cu hârtie pergament de 10 inci sau cerc de folie. Umpleți fundul crustei la aproximativ 1/2 inch adâncime cu fasole de plăcintă metalică sau ceramică (folosiți orez sau fasole uscată dacă nu aveți fasole de plăcintă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Aluminiu
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Reduceți căldura la 191°.
5
Scoateți hârtia pergament și fasolea din crustă. Întoarceți crusta la cuptor; coaceți încă 4 până la 6 minute sau până când fundul pare uscat și abia începe să devină maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
6
Între timp, într-un castron mare, bateți împreună crema de brânză, smântâna, zahărul, ouăle și vanilia cu mixerul electric la viteză medie-mare doar până la amestecare; se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Smântână
Vanilie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când umplerea este setată, dar centrul încă se mișcă ușor când este mutat. Se răcește 1 oră la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Între timp, în 1 cratiță de 1/2 litru, amestecați zahărul, amidonul de porumb și scorțișoara. Se amestecă apă și suc de lămâie până se omogenizează. Se amestecă 1 cană de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
Scorțișoară
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 2 minute sau până se îngroașă și majoritatea fructelor de pădure au apărut. Se amestecă restul de 1 cană de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Fructe De Padure
11
Întindeți amestecul de afine peste cheesecake răcit. La frigider cu cel puțin 3 ore înainte de servire. A se păstra la frigider.