Plăcintă Cu Brânză De Vaci
O porție conține 338 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. 172 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr, ouă, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de brânză de vaci cu brânză Feta și nuci, Plăcintă Cu Brânză De Vaci, și Biscuiți Cu Brânză De Vaci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: pulsează făina, sarea și praful de copt în robotul de bucătărie până se combină, aproximativ 10 impulsuri scurte.
Adăugați cremă de brânză și pulsați până se încorporează grosier, aproximativ 8 impulsuri scurte.
Adăugați cuburi de unt și pulsați până când aluatul formează bile de mărimea unui bob de mazăre, aproximativ 8 impulsuri scurte.
Adăugați smântână, vanilie și oțet și continuați să pulsați până când aluatul se îndepărtează de părți, 8 până la 12 impulsuri scurte.
Transferați aluatul pe o foaie mare de folie de plastic și formați-l într-un disc gros de 1/4 inch. Acoperiți cu folie de plastic și frigider timp de cel puțin 2 ore și până la trei zile ore.
Scoateți din frigider și apăsați într-o placă de plăcintă de 9 inci, folosind vârful degetelor pentru a forma un strat uniform.
Pentru asamblare: reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți împreună ouăle, făina și zahărul folosind un amestec electric de mână până se omogenizează. Îndoiți brânza de vaci, coaja și sucul de lămâie, smântâna grea și extractul de vanilie.
Se toarnă în coaja de plăcintă pregătită.
Coaceți până la mijloc, aproximativ 40 de minute.
Se lasă să se răcească ușor și se servește.