Plăcintă Cu Brânză De Mure
Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 249 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, frișcă grea, mure și/sau zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă Proaspătă De Mure, Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure, și Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu produse de patiserie; margini de tăiere și flaut. Coajă de patiserie cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Se coace la 450 la 8 minute.
Îndepărtați folia; coaceți 5 minute mai mult. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor. Îndoiți în frișcă.
Transferați în coaja de patiserie. Se da la frigider 30 de minute.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă treptat în suc până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Mash 1/2 cană de fructe de pădure; se amestecă în amestecul de suc. Se răcește timp de 10 minute, amestecând de mai multe ori. Îndoiți fructele de pădure rămase. Lingură peste amestecul de brânză cremă.
Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore. Puneți la frigider resturile.