Plăcintă cu brânză, ceapă și cartofi

Plăcintă cu brânză, ceapă și cartofi
Plăcintă cu brânză, ceapă și cartofi ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 438 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți la îndemână boia, nucșoară, cartofi făinoși și alte câteva ingrediente, o puteți face. 147 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 92%. Încercați Plăcintă Cu Brânză Adâncă, Pizza cu ciuperci și ceapă, și Pizza Cu Cârnați, Ceapă Și Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mic, amestecați cheddarul ras cu crme frache, apoi dați deoparte. Ungeți și făinați ușor un vas de plăcintă din ceramică sau metal sau o formă de tort superficială, de aproximativ 23 cm lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Întindeți două treimi din patiserie pe o suprafață ușor făinată până când este suficient de mare pentru a tapeta cositorul cu puțină surplombă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Așezați un strat de cartofi peste tartă și împrăștiați peste o parte din ceapa feliată, ceapa de primăvară și bucăți de brânză. Condimentează cu sare, piper, nucșoară și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Strat peste mai mulți cartofi, împrăștiați din nou cu mai multe ceapă și brânză, apoi împrăștiați peste jumătate din amestecul crme frache. Repetați cu încă 2 straturi (cartofii vor veni mult deasupra patiseriei), împingând ușor umplutura în jos, apoi terminați cu amestecul crme frache rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Rulați patiseria rămasă, astfel încât să se potrivească peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Ungeți părțile laterale cu ou, apoi așezați patiseria deasupra. Strângeți marginile împreună și tăiați cu un cuțit. Sertizați părțile laterale și periați blatul peste tot cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Așezați plăcinta pe o foaie de copt, coaceți timp de 30 de minute, reduceți temperatura la 180C/ ventilator 160C/gaz 4, apoi continuați coacerea timp de 1 oră până devine aurie. Lăsați plăcinta să se odihnească timp de 10 minute, apoi serviți direct din vasul tăiat felii, cu o salată sau fasole coaptă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Plăcintă în meniu? Încercați să împerecheați cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista