Plăcintă Cu Bomboane

Plăcintă Cu Bomboane
Reteta Candy Bar Pie poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 10. Acest desert are 486 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt de arahide, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 489 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de excelent. Plăcintă Cu Bomboane, Plăcintă Cu Bomboane, și Plăcintă Cu Bomboane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați bucăți de bomboane în coaja de patiserie;pune deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
Candy Bar Englezesc Toffee, TocatCandy Bar Englezesc Toffee, Tocat
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați ouăle, smântâna și untul de arahide; bate la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
(Keebler)(Keebler)
3
Se toarnă în coajă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
4
Se coace la 325 CP timp de 35-40 minute sau până se fixează. Se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Într-o cratiță mare și grea, topiți chipsurile de ciocolată cu smântână la foc mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se întinde peste umplutură. Se da la frigider 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Tăiați cu un cuțit cald.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Pie funcționează foarte bine cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. The Vineyards Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Recolta Târzie Riesling
Viile Recolta Târzie Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă complet Palatul, exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista