Plăcintă Cu Bezea Portocalie

Plăcintă Cu Bezea Portocalie
Placinta cu bezea portocalie ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 360 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 83 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de unt, zahăr, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Tort cu strat de șifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort de șifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea, și Plăcintă Cu Bezea Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Linia de patiserie cu folie de aluminiu și un strat de greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginea crustei este aurie, aproximativ 10 minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile; coaceți încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Într-o cratiță mică, amestecați împreună 3/4 cană zahăr, 1/3 cană amidon de porumb și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se amestecă sucul de portocale, sucul de lămâie și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Bateți gălbenușurile de ou. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana se ingroasa si bubuie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se ia de pe foc și se amestecă untul și coaja de portocală. Dacă doriți; amestecați segmentele portocalii tăiate cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Se toarnă în crusta de plăcintă pregătită, se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Când umplutura de plăcintă s-a răcit la temperatura camerei, Preîncălziți cuptorul și pregătiți bezea. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mare de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr și smântână de tartru, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou ar trebui să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Răspândiți peste plăcintă, asigurându-vă că bezea acoperă complet umplutura și întâlnește marginile crustei de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul de bezea este maro auriu, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista