Plăcintă Cu Bezea De Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea de rubarbă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, ovăz cu gătit rapid, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încearcă Plăcintă Cu Bezea De Rubarbă, Plăcintă Cu Bezea De Rubarbă, și Plăcintă Cu Bezea De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă, într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până la lumină și pufos. Bate în vanilie. Adăugați treptat făina, ovăzul și sarea și amestecați bine. Apăsați pe partea de jos și pe părțile laterale ale unui 9-in. placă de plăcintă. Acoperiți și refrigerați.
Combinați rubarba și apa într-o cratiță. Aduceți la fierbere, amestecând constant.
Combinați zahărul, făina și sarea; adăugați la amestecul de rubarbă. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; reveniți la tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc. Se răcește ușor.
Se toarnă umplutura în crustă.
Se coace la 375 CP timp de 25-30 minute.
Într-un castron mare, bateți albușurile și smântâna de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Bate în vanilie.
Se întinde uniform pe umplutura fierbinte, etanșând marginile până la crustă.
Se coace la 350 de euro timp de 12-15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră. Se da la frigider cel putin 3 ore inainte de servire. Păstrați resturile la frigider.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ați putea încerca este Snake River Late Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Snake River Late Harvest Riesling]()
Snake River Late Harvest Riesling
Fabricat din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. 2011 are un nas de var cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.