Plăcintă Cu Bezea De Rubarbă

Plăcintă Cu Bezea De Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea de rubarbă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, ovăz cu gătit rapid, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încearcă Plăcintă Cu Bezea De Rubarbă, Plăcintă Cu Bezea De Rubarbă, și Plăcintă Cu Bezea De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă, într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până la lumină și pufos. Bate în vanilie. Adăugați treptat făina, ovăzul și sarea și amestecați bine. Apăsați pe partea de jos și pe părțile laterale ale unui 9-in. placă de plăcintă. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați rubarba și apa într-o cratiță. Aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Combinați zahărul, făina și sarea; adăugați la amestecul de rubarbă. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
4
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; reveniți la tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc. Se răcește ușor.
6
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Se coace la 375 CP timp de 25-30 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Într-un castron mare, bateți albușurile și smântâna de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se întinde uniform pe umplutura fierbinte, etanșând marginile până la crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Se coace la 350 de euro timp de 12-15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră. Se da la frigider cel putin 3 ore inainte de servire. Păstrați resturile la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ați putea încerca este Snake River Late Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Snake River Late Harvest Riesling
Snake River Late Harvest Riesling
Fabricat din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. 2011 are un nas de var cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista