Plăcintă Cu Bezea De Dovleac
Pumpkin Meringue Pie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 555 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica toate scop făină, apă cu gheață, albușuri de ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, untul, zahărul și sarea în vasul mixerului electric.
Așezați vasul în congelator 15 minute. Folosind mixerul electric echipat cu accesoriu pentru palete, bateți amestecul la viteză mică până când se formează aglomerări de dimensiuni de mazăre.
Stropiți 1/3 cană de apă cu gheață peste amestec și bateți doar până când aluatul se reunește. Adunați aluatul în minge. Aplatizați în disc. Înfășurați aluatul în plastic și refrigerați cel puțin 8 ore și până la 1 zi.
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de utilizare.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Transferați aluatul în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Trim consola la 1 inch. Îndoiți în consolă, formând laturi duble groase. Crimp marginea aluatului decorativ. Puneți crusta la frigider 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 F. crusta de linie cu folie. Umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați folia și greutățile.
Coaceți până se rumenesc, așezând gulerul din folie de aluminiu în jurul marginii crustei dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 15 minute. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Bateți dovleacul, smântâna, zahărul de arțar, scorțișoara, ghimbirul și sarea într-un castron mare pentru a se amesteca.
Se toarnă amestecul în crustă.
Așezați gulerul din folie de aluminiu în jurul marginii crustei.
Coaceți până când umplutura este setată și cuțitul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră. Se răcește la temperatura camerei.
Bateți albușurile de ou și zahărul într-un castron mare de metal până se combină.
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită și continuați să bateți până când amestecul este doar cald, aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul de peste apă. Folosind mixerul electric, bateți amestecul de albuș de ou la viteză medie-mare până când este rigid și lucios, aproximativ 5 minute.
Întindeți bezea deasupra plăcintei, îngrămădind în centru.
Așezați plăcinta în broiler și fierbeți până când bezea se rumeneste, aproximativ 1 minut. Se răcește la temperatura camerei. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)