Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă
Plăcinta cu bezea cu rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul deserturilor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. Un amestec de crustă de plăcintă unică necoaptă, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă, Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă, și Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați gălbenușurile într-un castron mare; Așezați albușurile într-un vas separat de sticlă sau metal.
Puneți crusta de plăcintă într-un vas de plăcintă de 9 inci.
Răspândiți rubarba în fundul crustei.
Bateți 1 cană de zahăr, jumătate și jumătate, făină și sare în gălbenușuri de ou până se omogenizează.
Se toarnă amestecul peste rubarbă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta de plăcintă este rumenită și umplutura este setată, 50 până la 60 de minute.
Bateți albușurile până se înțepenesc folosind un mixer electric; bateți treptat 1/4 cană de zahăr și smântână de tartru în albușuri pentru a face o bezea lucioasă. Lingurați bezea peste umplutura de plăcintă, mergând direct la marginea crustei și acoperind toată umplutura. Folosiți o lingură sau o spatulă pentru a face vârtejuri decorative în bezea.
Întoarceți plăcinta la cuptor și coaceți până când bezea se rumeneste ușor, încă 10 minute. Cel mai bine servit ușor cald.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Viile Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Viile Târziu Recolta Riesling]()
Viile Târziu Recolta Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul care exprimă arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.