Plăcintă Cu Bezea Cu Prune

Plăcintă Cu Bezea Cu Prune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu prune. O porție conține 93 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Un amestec de cremă de tartru, albușuri de ou, tapioca instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune, și Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați prunele într-un castron. Gustați-le pentru a vă simți cât de dulci sunt; dacă sunt tari, adăugați 1/2 cană completă de zahăr, dar dacă sunt pe partea mai dulce, adăugați doar 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați tapioca, aruncați amestecul împreună până când fructele sunt acoperite uniform și lăsați deoparte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Distribuiți uniform amestecul de prune în crusta de plăcintă răcită și pregătită și puneți-o într-un cuptor de 425 F. Rotiți plăcinta după zece minute și coaceți încă cinci înainte de a coborî cuptorul la 350 km. Dacă prunele încep să ardă, așezați o bucată de folie de staniu, liberă, peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți încă 20-25 de minute, până când umplutura începe să baloneze peste tot.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți plăcinta din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Odată ce plăcinta s-a răcit, Așezați albușurile, crema de tartru și puneți-le în vasul unui mixer prevăzut cu un accesoriu pentru bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți zahărul și apa într-o cratiță mică și amestecați-l astfel încât să nu existe pete uscate, având grijă să nu stropiți zahăr pe marginile oalei. Aduceți amestecul de zahăr la fierbere și continuați să gătiți până ajunge la 235 de grade, spălând frecvent părțile laterale ale oalei cu o perie înmuiată în apă. Pe măsură ce zahărul se apropie de temperatura dorită, începeți să bateți ouăle, astfel încât acestea să fie spumoase, dar totuși destul de umede. Stropiți încet zahărul în vasul mixerului, deoarece funcționează cu viteză mică până la medie, apoi creșteți viteza și bateți până când bezea ține vârfuri ferme, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Acoperiți plăcinta cu bezea și folosiți o lingură pentru a o modela în aspectul dorit.
10
Așezați plăcinta sub broiler în cuptor și urmăriți-o cu atenție în timp ce suprafața bezea se caramelizează și devine maro auriu. Acest lucru se va întâmpla rapid, așa că asigurați-vă că îl urmăriți cu atenție și îl scoateți când a atins nivelul dorit de întuneric.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista