Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Sărată

Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Sărată
Plăcinta savuroasă cu bezea de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 8. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. 41 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coajă de lămâie, zahăr, cremă de tartru și suc de lămâie. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Meyer Lemon bezea plăcintă cu ghimbir lamaie Cookie crusta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați făina și sarea; tăiați scurtarea până se sfărâmă. Adăugați treptat apă, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Rulați produse de patiserie pentru a se potrivi cu un 9-in. placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
3
Transferați patiseria pe placa de plăcintă. Tăiați patiseria la 1/2 in. dincolo de marginea plăcii de plăcintă;marginile flautului.
4
Linie cu o grosime dublă a foliei grele.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți la 450 de euro timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Îndepărtați folia; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Pentru umplere, într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb, făina și sarea. Se amestecă treptat în apă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de amestec în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor untul, sucul de lămâie, se curăță și se extrage până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UntUnt
10
Se toarnă umplutura fierbinte în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Într-un castron mic, bateți albușurile și smântâna de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se întinde uniform pe umplutura fierbinte, etanșând marginile până la crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
13
Se coace la 350 de euro timp de 12-15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră. Se da la frigider cel putin 3 ore inainte de servire. Păstrați resturile la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Recolta Târzie Sauvignon Blanc, Vin De Gheață, Portul Alb

Late Harvest Sauvignon Blanc, Ice Wine și White Port sunt alegeri excelente pentru plăcinta cu bezea cu lămâie. Deoarece plăcinta cu bezea de lămâie este destul de acidă, puteți merge cu oricare dintre aceste vinuri dulci. Ai putea încerca Honig Late Harvest Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Honig Late Harvest Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)
Honig Late Harvest Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)
Arome și arome țesute în mod complicat de măr copt, caise uscate, floare de portocal și migdale proaspăt prăjite. Bogat și rafinat echilibrat pe palet. Desert într-o sticlă!
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista