Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Sărată
Plăcinta savuroasă cu bezea de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 8. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. 41 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coajă de lămâie, zahăr, cremă de tartru și suc de lămâie. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Meyer Lemon bezea plăcintă cu ghimbir lamaie Cookie crusta.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina și sarea; tăiați scurtarea până se sfărâmă. Adăugați treptat apă, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă.
Rulați produse de patiserie pentru a se potrivi cu un 9-in. placă de plăcintă.
Transferați patiseria pe placa de plăcintă. Tăiați patiseria la 1/2 in. dincolo de marginea plăcii de plăcintă;marginile flautului.
Linie cu o grosime dublă a foliei grele.
Coaceți la 450 de euro timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Îndepărtați folia; se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru umplere, într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb, făina și sarea. Se amestecă treptat în apă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de amestec în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor untul, sucul de lămâie, se curăță și se extrage până se topește untul.
Se toarnă umplutura fierbinte în crustă.
Într-un castron mic, bateți albușurile și smântâna de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă.
Se întinde uniform pe umplutura fierbinte, etanșând marginile până la crustă.
Se coace la 350 de euro timp de 12-15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră. Se da la frigider cel putin 3 ore inainte de servire. Păstrați resturile la frigider.
Vin recomandat: Recolta Târzie Sauvignon Blanc, Vin De Gheață, Portul Alb
Late Harvest Sauvignon Blanc, Ice Wine și White Port sunt alegeri excelente pentru plăcinta cu bezea cu lămâie. Deoarece plăcinta cu bezea de lămâie este destul de acidă, puteți merge cu oricare dintre aceste vinuri dulci. Ai putea încerca Honig Late Harvest Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Honig Late Harvest Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)]()
Honig Late Harvest Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)
Arome și arome țesute în mod complicat de măr copt, caise uscate, floare de portocal și migdale proaspăt prăjite. Bogat și rafinat echilibrat pe palet. Desert într-o sticlă!