Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie, Rezistentă La Nebunie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu lămâie. O porție conține 343 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 120 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, albușuri de ou, crustă de plăcintă la cuptor și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Festonați Proof, {Prost Dovada} Cremos Spanakopita Tarte, și Cupcakes cu vanilie roșu, alb și albastru stratificat cu Crea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Asamblați toate ingredientele – în special bezea ingredients.In o tigaie cu sos de 2 până la 3 litri care nu este încă pusă la foc, amestecați 1 1/4 căni de zahăr cu 6 linguri de amidon de porumb și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți în 1/2 cană de apă rece, coajă de lămâie și suc de lămâie, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Bateți gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați untul și amestecați în 1 1/2 cești de apă clocotită.Puneți tigaia la foc mediu sau mediu mare (am folosit mediu pentru că oala era pe un arzător mai mare și era din metal) și amestecați cu o racletă flexibilă rezistentă la căldură până când amestecul fierbe, aproximativ 7 minute (al meu a fiert în aproximativ 5, dar l-am lăsat să meargă 7). Reduceți căldura la mediu (sau scăzut, în cazul meu) și amestecați umplerea cu încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă umplutura în crustă de plăcintă și se face rapid meringue.In bolul unui mixer cu suport folosind atașamentul cu bici bateți albușurile de ou și smântâna de tartru până când sunt foarte spumoase. Continuați să bateți cu viteză mare și adăugați treptat amestecul de zahăr și amidon de porumb, câte 1 lingură. Apoi bateți până când albii țin vârfuri rigide și lucioase. Puneți bezea pe umplutura de plăcintă fierbinte. Cu o spatulă, rotiți bezea pentru a acoperi complet umplerea, atingând marginea cochiliei plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți într-un cuptor de 325 de grade până când bezea se rumeneste, aproximativ 25 de minute. Puneți plăcinta pe raft până se răcește, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți imediat sau depozitați într-un capac de tort în frigider.