Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Magică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Magic Lemon Meringue Pie. O porție conține 292 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mama ' s Magic Lemon bezea plăcintă, Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Magică, și Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Magică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Faceți crusta: într-un bol de amestecare, amestecați împreună firimiturile de cracare graham, zahărul și untul până se combină complet. Apăsați ferm amestecul într-o placă de plăcintă de 9 inci. Pune deoparte.
Faceți umplutura: într-un bol mediu, amestecați laptele condensat, sucul de lămâie, coaja și gălbenușurile de ou.
Se toarnă în crustă. Faceți bezea: bateți albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mediu cu un mixer electric de mână până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul până se formează vârfuri rigide.
Întindeți bezea peste plăcintă și sigilați marginea crustei.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când bezea se rumeneste ușor. (Asigurați-vă că urmăriți plăcinta în timp ce se coace. Meringue poate arde rapid.)
Se lasă să se răcească ușor pe un suport, apoi se răcește la frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Fotografie de Anna Williams