Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Fără Gluten
Plăcinta cu bezea cu lămâie fără Gluten este o fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 353 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, albușuri de ou, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), Caserola Sloppy Joe Pie – Fără Gluten, și Fursecuri cu bezea cu ciocolată fără Gluten Ron ' s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit (fără făină).
În robotul de bucătărie, puneți cerealele. Acoperiți; procesați până când este zdrobit.
Adăugați ingredientele rămase de crustă. Acoperiți; procesați până se sfărâmă. Apăsați amestecul în placa de plăcintă, începând din centru și apăsând în sus.
Coaceți 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe suportul de răcire.
Într-o cratiță de 3 litri, bateți gălbenușurile de ou, apa, 1 cană zahăr granulat, sucul de lămâie și amidonul de porumb cu biciul până se omogenizează bine. Gatiti la foc mare, amestecand constant cu telul pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă ghee până se încorporează.
Se toarnă umplutura în crustă.
Într-un castron mediu, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Lingurați bezea pe umplutura fierbinte, întinzându-se pe margini pentru a sigila.
Coaceți 15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește pe raftul de răcire 30 de minute. Dați la frigider cu 2 până la 3 ore înainte de servire.