Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Cu Trei Straturi
Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 190 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica lapte, rece bici biciuit topping, suc de lămâie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Bezea Cu Lămâie Cu Strat Triplu, Plăcintă Cu Lămâie Triplă, și Tort cu strat triplu de lămâie.
Instrucțiuni
Se toarnă 2 căni de lapte într-un castron mare.
Adăugați amestecuri uscate de budincă și suc. Bateți cu biciul de sârmă 2 min. sau până se amestecă bine. (
Întindeți 1-1/2 căni de budincă pe fundul crustei; deoparte.
Adăugați jumătate din toppingul biciuit în budinca rămasă; amestecați ușor până se omogenizează bine.
Se întinde peste stratul de budincă în crustă.
Așezați 2 căni de marshmallows într-un castron mare cu microunde.
Adăugați 2 Linguri. lapte; se amestecă. Cuptor cu microunde pe mare 1-1 / 2 min. sau până când marshmallows sunt complet topite, amestecând după 1 min. Se amestecă până se amestecă bine. La frigider 15 min. sau până la răcire. Se amestecă ușor în topping biciuit; se întinde peste amestecul de budincă.
La frigider 3 ore sau până la setare. Se acoperă cu restul de 1/2 cană de marshmallows chiar înainte de servire. Păstrați plăcinta rămasă la frigider.