Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu lămâie cu smântână. Această rețetă servește 8. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 266 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, lapte, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie, Înghețată de bezea cu lămâie, și Plăcintă Cu Înghețată Cu Bezea Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron așezat lângă aragaz.
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mică.
Bateți în jumătate de cană de lapte.
Adăugați laptele rămas și transformați focul la mediu. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul este gros. Lingurați cu grijă sau turnați puțin din amestecul de lapte în vasul cu gălbenușuri de ou, amestecând bine – acest lucru temperează gălbenușurile.
Adăugați amestecul de gălbenuș înapoi în cratiță și aduceți la fierbere scăzută. Gatiti, amestecand constant, timp de 2 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă unt. Se amestecă până se topește untul, apoi se adaugă 1/4 cană suc de lămâie. Testați pentru a vedea dacă este suficient de lămâie pentru dvs. și, dacă nu, adăugați sucul de lămâie rămas și coaja până când sunteți mulțumit de nivelul de lămâie.
Lăsați să se răcească complet în cratiță.Se amestecă smântâna în amestecul de lămâie răcit și se toarnă/se întinde în crustă de plăcintă. Pregătiți bezea.Bezea: într-o ceașcă mică, dizolvați amidonul de porumb în 2 linguri de apă. Aduceți 1/2 cană de apă rămasă la fiert într-o cratiță mică.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în apă clocotită și gătiți, amestecând continuu, până când este limpede și îngroșat.
Lăsați să stea până se răcește complet.Folosind un mixer electric, bateți ouăle până se spumează. Treptat (1 lingură la un moment dat) bate în zahăr. Reduceți mixerul la minim și adăugați bicarbonat de sodiu și vanilie. Ridicați viteza mixerului înapoi la mare și bateți în amestecul de amidon de porumb/sirop, bătând până când este gros și destul de rigid.
Se întinde pe o umplutură răcită.
Coaceți la 350 de grade timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Lăsați să se răcească pe o grătar și răciți plăcinta timp de cel puțin 2 ore sau până când este gata de servit.