Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu lămâie. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 273 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 15%. Încercați Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, și Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci, apoi încadrați într-o farfurie de plăcintă de 9 inci (capacitate de 4 căni). Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch, apoi sertizați decorativ. Înțepați ușor coaja peste tot cu o furculiță, apoi răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
2
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau orez crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până când partea inferioară și laterală sunt aurii, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
4
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți gălbenușurile într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți împreună zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță medie grea. Adăugați treptat apă și lapte, amestecând până se omogenizează. Aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent pe măsură ce amestecul începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă treptat aproximativ 1 cană de amestec de lapte în gălbenușuri, apoi se amestecă amestecul de gălbenușuri în amestecul de lapte rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați coaja de lămâie și sucul și fierbeți, amestecând constant, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă în unt până se încorporează. Acoperiți suprafața cu hârtie de ceară pentru a menține fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Bateti
1
Bateți albușurile cu cremă de tartru și sare folosind un mixer electric la viteză medie până când țin vârfuri moi. Creșteți viteza la mare și adăugați zahăr superfin, câte 1 lingură odată, bătând până când bezea ține doar vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Zahăr Extrafin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
1
Se toarnă umplutura fierbinte în coajă de plăcintă caldă și se agită ușor pentru a netezi partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Întindeți bezea decorativ peste umplutura fierbinte, acoperind complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
3
Coaceți imediat până când bezea devine maro auriu, aproximativ 15 minute. Se răcește complet pe un raft, 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Tăiați cu un cuțit zimțat înmuiat în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
1
* Este natura plăcintelor cu bezea să" plângă " lichidul după răcire. Dacă doriți să reduceți cantitatea de lichid pe care o plânge bezea, faceți clic aici.* Coaja de plăcintă poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită complet, apoi păstrată, acoperită slab, la temperatura camerei.* Plăcinta cu bezea cu lămâie este cea mai bună în ziua în care este făcută, dar se păstrează, acoperită și răcită, 2 zile.