Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu lămâie. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 273 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 15%. Încercați Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, și Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci, apoi încadrați într-o farfurie de plăcintă de 9 inci (capacitate de 4 căni). Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch, apoi sertizați decorativ. Înțepați ușor coaja peste tot cu o furculiță, apoi răciți 30 de minute.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau orez crud.
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până când partea inferioară și laterală sunt aurii, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura la 350 F.
Bateți gălbenușurile într-un castron mic.
Bateți împreună zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță medie grea. Adăugați treptat apă și lapte, amestecând până se omogenizează. Aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent pe măsură ce amestecul începe să se îngroașe.
Se ia de pe foc și se amestecă treptat aproximativ 1 cană de amestec de lapte în gălbenușuri, apoi se amestecă amestecul de gălbenușuri în amestecul de lapte rămas.
Adăugați coaja de lămâie și sucul și fierbeți, amestecând constant, 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în unt până se încorporează. Acoperiți suprafața cu hârtie de ceară pentru a menține fierbinte.
Bateți albușurile cu cremă de tartru și sare folosind un mixer electric la viteză medie până când țin vârfuri moi. Creșteți viteza la mare și adăugați zahăr superfin, câte 1 lingură odată, bătând până când bezea ține doar vârfuri rigide și lucioase.
Se toarnă umplutura fierbinte în coajă de plăcintă caldă și se agită ușor pentru a netezi partea de sus.
Întindeți bezea decorativ peste umplutura fierbinte, acoperind complet umplutura.
Coaceți imediat până când bezea devine maro auriu, aproximativ 15 minute. Se răcește complet pe un raft, 2 până la 3 ore.
Tăiați cu un cuțit zimțat înmuiat în apă rece.
* Este natura plăcintelor cu bezea să" plângă " lichidul după răcire. Dacă doriți să reduceți cantitatea de lichid pe care o plânge bezea, faceți clic aici.* Coaja de plăcintă poate fi coaptă cu 1 zi înainte și răcită complet, apoi păstrată, acoperită slab, la temperatura camerei.* Plăcinta cu bezea cu lămâie este cea mai bună în ziua în care este făcută, dar se păstrează, acoperită și răcită, 2 zile.