Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos Pie-O-Neer

Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos Pie-O-Neer
Pie-O-Neer cremă de nucă de cocos plăcintă cu bezea este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 265 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de amidon de porumb, vanilie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 17%. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos Pie-O-Neer, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Cu o furculiță, înțepați fundul și părțile laterale ale produselor de patiserie necoapte în tigaie la intervale de aproximativ 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până devine auriu, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Se lasă să se răcească pe un raft.
4
Împrăștiați nuca de cocos peste fundul produselor de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
5
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri, amestecați 1 cană zahăr, 1/4 cană amidon de porumb, lapte și gălbenușuri de ou până se omogenizează bine. Se amestecă la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
7
Se toarnă peste nucă de cocos în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/3 cană de zahăr și 1 1/2 lingurițe de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Într-un castron adânc, cu un mixer la viteză mare (folosiți atașamentul pentru tel, dacă este disponibil), bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea până când sunt foarte spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Adăugați amestecul de zahăr-amidon, 1 lingură la fiecare 30 de secunde și continuați să bateți până când bezea ține vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Puneți bezea pe umplutura de plăcintă fierbinte. Cu o spatulă, întindeți bezea uniform pe marginea cojii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când bezea se rumeneste ușor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Lăsați plăcinta să se răcească pe un raft aproximativ 3 ore.
14
Tăiați în pene și serviți sau răsturnați un castron mare peste plăcintă (nu trebuie să atingă bezea) și răciți până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista