Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos Pie-O-Neer

Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos Pie-O-Neer
Pie-O-Neer cremă de nucă de cocos plăcintă cu bezea este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 265 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de amidon de porumb, vanilie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 17%. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos Pie-O-Neer, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Cu o furculiță, înțepați fundul și părțile laterale ale produselor de patiserie necoapte în tigaie la intervale de aproximativ 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până devine auriu, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Se lasă să se răcească pe un raft.
4
Împrăștiați nuca de cocos peste fundul produselor de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
5
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri, amestecați 1 cană zahăr, 1/4 cană amidon de porumb, lapte și gălbenușuri de ou până se omogenizează bine. Se amestecă la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
7
Se toarnă peste nucă de cocos în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/3 cană de zahăr și 1 1/2 lingurițe de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Într-un castron adânc, cu un mixer la viteză mare (folosiți atașamentul pentru tel, dacă este disponibil), bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea până când sunt foarte spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați amestecul de zahăr-amidon, 1 lingură la fiecare 30 de secunde și continuați să bateți până când bezea ține vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
11
Puneți bezea pe umplutura de plăcintă fierbinte. Cu o spatulă, întindeți bezea uniform pe marginea cojii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când bezea se rumeneste ușor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Lăsați plăcinta să se răcească pe un raft aproximativ 3 ore.
14
Tăiați în pene și serviți sau răsturnați un castron mare peste plăcintă (nu trebuie să atingă bezea) și răciți până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista