Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos
Coconut Marshmallow Cream Meringue Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 1129 calorii, 15g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 2,48 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 158 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă Cu Bezea Cu Banane-Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Pentru umplutură combinați smântână ușoară sau jumătate și jumătate și unt în cratiță. Aduceți doar la fierbere la foc mediu.
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul, 3 ouă, amidonul de porumb, vanilia și sarea până când amidonul de porumb este complet dizolvat și amestecul este bine amestecat.
Adăugați treptat amestecul de ou la amestecul din cratiță, amestecând constant cu sârmă de sârmă. Gatiti, amestecand continuu, aproximativ 1 minut sau pana se ingroasa.
Adăugați marshmallows și 1/4 cană de nucă de cocos. Gatiti si amestecati pana se topesc marshmallows si amestecul este bine amestecat.
Se toarnă în coji de plăcintă. Refrigerați cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pentru bezea, într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr, o cantitate mică la un moment dat, bătând constant până se formează vârfuri rigide.
Întindeți jumătate de bezea peste fiecare plăcintă până la marginea crustei.
Presărați fiecare cu 1/4 cană din nuca de cocos rămasă.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor. Dați la frigider până când este gata de servit. Răciți resturile.