Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos
Placinta cu bezea cu crema de nuca de cocos este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 363 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, cremă de tartru, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos Pie-O-Neer, și Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă jumătate și jumătate, lapte de cocos, ouă, 3/4 cană zahăr, amidon de porumb și sare împreună într-o cratiță; amestecând constant, aduceți încet la fierbere la foc mic și gătiți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Scoateți cratița de pe foc; pliați 3/4 cană de nucă de cocos în amestec cu extractul de vanilie.
Se toarnă amestecul de nucă de cocos în crusta de plăcintă coaptă.
Bateți albușurile într-un vas de sticlă sau metal până se spumează. Adăugați treptat cremă de tartru și 6 linguri de zahăr alb, continuând să bateți până se formează vârfuri moi. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile vor forma movile moi, mai degrabă decât un vârf ascuțit.
Întindeți amestecul de albuș de ou peste plăcintă.
Presărați 1/2 cană de nucă de cocos peste plăcintă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul se rumeneste, 12 până la 15 minute. Treceți la o grătar pentru a se răci până se răcește complet la atingere, aproximativ 1 oră. La frigider cu cel puțin 3 ore înainte de servire.