Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu cremă de arțar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,49 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, amidon de porumb, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola De Cartofi Dulci Cu Meringue De Arțar, caserola de cartofi dulci cu nuci pecan de arțar și bezea italiană, și Căpșuni și plăcintă cu cremă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă siropul și smântâna. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si bubuie. Reduceți căldura la mediu; gatiti, amestecand constant, cu 2 minute mai mult.
Amestecați o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați 2 minute mai mult.
Scoateți din căldură. Se amestecă ușor untul.
Se toarnă în coajă de patiserie.
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou, vanilia și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, 1 lingură la un moment dat, la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul.
Se întinde uniform pe umplutura fierbinte, sigilând marginile până la crustă.
Coaceți la 350 de minute timp de 12-15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră. La frigider cel puțin 3 ore înainte de servire. Păstrați resturile în frigider.