Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Arțar

Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu cremă de arțar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,49 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, amidon de porumb, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola De Cartofi Dulci Cu Meringue De Arțar, caserola de cartofi dulci cu nuci pecan de arțar și bezea italiană, și Căpșuni și plăcintă cu cremă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă siropul și smântâna. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si bubuie. Reduceți căldura la mediu; gatiti, amestecand constant, cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți din căldură.
3
Amestecați o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți din căldură. Se amestecă ușor untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Se toarnă în coajă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
6
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou, vanilia și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, 1 lingură la un moment dat, la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se întinde uniform pe umplutura fierbinte, sigilând marginile până la crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Coaceți la 350 de minute timp de 12-15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră. La frigider cel puțin 3 ore înainte de servire. Păstrați resturile în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista