Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Arțar

Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu cremă de arțar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,49 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, amidon de porumb, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola De Cartofi Dulci Cu Meringue De Arțar, caserola de cartofi dulci cu nuci pecan de arțar și bezea italiană, și Căpșuni și plăcintă cu cremă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă siropul și smântâna. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si bubuie. Reduceți căldura la mediu; gatiti, amestecand constant, cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți din căldură.
3
Amestecați o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți din căldură. Se amestecă ușor untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
5
Se toarnă în coajă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
6
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou, vanilia și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, 1 lingură la un moment dat, la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se întinde uniform pe umplutura fierbinte, sigilând marginile până la crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Coaceți la 350 de minute timp de 12-15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră. La frigider cel puțin 3 ore înainte de servire. Păstrați resturile în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista