Plăcintă Cu Ananas Din Caraibe
Plăcintă cu ananas Caraibe ar putea fi doar America Centrală rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, scurtare, ananas tăiat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Sandviș Cu Șuncă Și Ananas Din Caraibe, Carne De Porc Din Caraibe Cu Ananas, și Pui și ananas din Caraibe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de sticlă sau plastic, amestecați ananasul, 1 cană de zahăr și romul până se amestecă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de făină și sarea.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Adunați produse de patiserie într-o minge. Împărțiți în jumătate; formați în 2 runde aplatizate pe suprafața ușor făinată. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Se încălzește cuptorul la 425. Cu sucitor cu făină, rulați 1 rundă de patiserie în rotundă cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu susul în jos. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală.
Scurgeți ananasul, rezervând suc. Puneți ananasul în farfuria de plăcintă căptușită cu patiserie. În cratița de 1 litru, amestecați 1/2 cană zahăr, 1/2 cană făină, scorțișoara și nucșoara. Se amestecă 1/2 cană din sucul rezervat (rezervați sucul rămas).
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă untul.
Se toarnă peste ananas. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă.
Rulați altă rundă de patiserie în rundă de 10 inci.
Tăiați rotund în benzi de 1/2 inch.
Așezați 6 benzi peste umplutură. Pentru a face partea superioară a zăbrelelor, țeseți o bandă transversală prin centru, pliind mai întâi fiecare altă bandă care merge în sens invers. Continuați să țeseți zăbrele, plierea înapoi a benzilor alternative înainte de a adăuga fiecare bandă transversală, până când zăbrele este completă. Tăiați capetele benzilor. Îndoiți marginea tăiată a crustei inferioare peste capetele benzilor, construind o margine înaltă; sigiliu și flaut. Acoperiți marginea cu o bandă de folie de 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă în timpul coacerii.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule, îndepărtând folia pentru ultimele 15 minute de coacere.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie, adăugând treptat 1/4 cană plus 2 linguri de suc de ananas rezervat până când este neted și cremos.