Placinta de afine-pere este o vegetarian desert. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 528 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Tartele de afine-pere cu înghețată de afine, și Plăcintă Cu Pere De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, zahărul și sarea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Tăiați în unt și scurtați cu un blender de patiserie sau 2 cuțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Stropiți în 5 linguri. de apă cu gheață, amestecând cu o furculiță până când aluatul doar vine împreună. Împărțiți aluatul în jumătăți; formați fiecare într-un disc. Înfășurați în hârtie cerată; se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Preîncălziți cuptorul la 218°; tapetați o foaie de copt cu folie. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți un disc într-o rundă de 121/ 2 inci. Ușurați aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci și tăiați la margine; se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Faceți umplutură: amestecați pere, afine proaspete și uscate, zahăr, amidon de porumb, coajă de lămâie, ghimbir și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Nonpareils Argintii
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Transferați amestecul în coaja de plăcintă. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți discul de aluat rămas la o rundă de 13 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați aluatul peste umplutură și tăiați marginile, lăsând o surplombă de 1 inch. Ori marginea sub crusta de jos, Apăsați pentru a sigila și crimp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Ungeți blatul cu lapte și presărați cu zahăr grosier. Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați patru orificii de aerisire în crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și Alb
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Așezați plăcinta pe foaia de copt căptușită; coaceți timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177° și continuați să coaceți timp de aproximativ 55 de minute, până când crusta devine maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Lăsați plăcinta să se răcească pe un suport de sârmă.