Plăcintă cu afine și afine sălbatice
Placinta cu afine si afine salbatice este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, nucșoară, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă cu afine și afine sălbatice, Plăcintă cu afine și afine sălbatice, și Plăcintă Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele în marecratiță. Gatiti la foc mediu pana candamestecul se ingroasa si incepe sa fiarba, amestecand ocazional, 12-14 minute. Continuați săfierbeți 2 minute, amestecând constant.
Amestecul de transfer de la sticlă sau vas ceramic; rececomplet (amestecul se va îngroșa). Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperi; rece.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 400 F.
Rolați 1 disc de aluat pesuprafață înmuiată până la o rundă de 12 inci.
Transfercrust la 9-inch-diametru vas de sticlă plăcintă; tăiați consola aluat la 1 inch.
Scoateți bețișoarele de scorțișoară din umplutură; lingura intocrust.
Intindeti al doilea disc aluat la dreptunghi 13x10-inch.
Tăiați lungimea aluatului în benzi de 3/4 inci lățime (11 până la 12 benzi).
Aranjați jumătate din benzile de aluat deasupra umplerii, distanțându-se uniform. Formați zăbrele prinaranjarea benzilor de aluat rămase în colțul din dreapta la primele benzi de aluat și benzi de țesut, dacă doriți. Tăiați excesul de aluatdin benzi.
Ungeți marginile crustei de fundușor cu frișcă. Apăsați capetele benzii de aluat pentru a adera la marginile crustei inferioare.Îndoiți marginile crustei de jos în sus peste benzi, ciupind pentru a sigila. Crimp marginile decorativ.
Ungeți marginile și zăbrele ușor cu cremă.
Presărați ușor fâșii de zăbrele cu nucșoară.
Așezați plăcinta pe foaia de copt cu margini și coaceți până când crusta este aurie și umplutura este bubblingthickly, aproximativ 1 oră 10 minute. Cool pieon rack. Face înainte: se poate face 8 hoursahead.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Serviți plăcinta la temperatura camerei.