Plăcintă Cu Afine

Plăcintă Cu Afine
Nevoie de o desert vegetarian? Placinta cu afine ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. O porție conține 249 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, sare, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Afine, Pâine prăjită franceză la cuptor cu afine cu Crumble Amaretti și sirop de arțar de afine, și Plăcintă Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați 1 1/4 căni de făină, unt și sare într-un robot de bucătărie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră, rămânând câteva bucăți de mărime de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Stropiți 3 linguri de apă cu gheață peste amestec. Pulsați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă amestecul este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată. Împărțiți în 4 bucăți egale. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, folosiți călcâiul mâinii pentru a unge fiecare porție de aluat de două ori într-o mișcare înainte pentru a distribui untul. Adunați toate cele 4 bucăți de aluat într-o bilă. Aplatizați într-un disc, înfășurați în plastic și răciți aluatul până când este ferm, cel puțin 1 oră. Faceți înainte: aluatul poate fi făcut cu până la 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
FolieFolie
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați în vasul de plăcintă, apăsând ușor aluatul pe părțile inferioare și în sus ale vasului. Îndoiți surplombul sub și sertizați marginile decorativ. Pierceți fundul crustei în mai multe locuri cu o furculiță, apoi răciți până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Tapetați o foaie mare de copt cu folie și așezați-o pe un raft în mijlocul cuptorului; preîncălziți la 375 F. crusta de linie cu hârtie pergament sau folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă pergamentul și greutățile plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți până când crusta este aurie palidă, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați crusta într-o grătar; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1
Bateți 2/3 cană de zahăr, amidon de porumb și coajă de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați afine și suc de lămâie; aruncați ușor pentru a acoperi și distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
3
Lăsați umplutura să stea, aruncând ocazional, până când fructele de pădure își eliberează sucurile, 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
4
Bateți făina, restul de 3 linguri de zahăr, zahăr brun deschis, scorțișoară și sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați unt topit; se amestecă toppingul cu vârful degetelor pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1
Preîncălziți cuptorul la 375. Lingurați afine umplând în crustă, apoi presărați topping peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu AfineUmplutură De Plăcintă Cu Afine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți plăcinta până când umplutura clocotește și toppingul este auriu, aproximativ 1 oră 15 minute. Acoperiți cu folie după 30 de minute dacă se rumenesc prea repede.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Lăsați plăcinta să se răcească pe un suport de sârmă. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
4
Lăsați să stea la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista