Plăcintă Cu Afine
Nevoie de o desert vegetarian? Placinta cu afine ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. O porție conține 249 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, sare, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Afine, Pâine prăjită franceză la cuptor cu afine cu Crumble Amaretti și sirop de arțar de afine, și Plăcintă Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați 1 1/4 căni de făină, unt și sare într-un robot de bucătărie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră, rămânând câteva bucăți de mărime de mazăre.
Stropiți 3 linguri de apă cu gheață peste amestec. Pulsați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă amestecul este uscat.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată. Împărțiți în 4 bucăți egale. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, folosiți călcâiul mâinii pentru a unge fiecare porție de aluat de două ori într-o mișcare înainte pentru a distribui untul. Adunați toate cele 4 bucăți de aluat într-o bilă. Aplatizați într-un disc, înfășurați în plastic și răciți aluatul până când este ferm, cel puțin 1 oră. Faceți înainte: aluatul poate fi făcut cu până la 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13".
Transferați în vasul de plăcintă, apăsând ușor aluatul pe părțile inferioare și în sus ale vasului. Îndoiți surplombul sub și sertizați marginile decorativ. Pierceți fundul crustei în mai multe locuri cu o furculiță, apoi răciți până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Tapetați o foaie mare de copt cu folie și așezați-o pe un raft în mijlocul cuptorului; preîncălziți la 375 F. crusta de linie cu hârtie pergament sau folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă pergamentul și greutățile plăcintei.
Coaceți până când crusta este aurie palidă, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Transferați crusta într-o grătar; lasa sa se raceasca.
Bateți 2/3 cană de zahăr, amidon de porumb și coajă de lămâie într-un castron mare.
Adăugați afine și suc de lămâie; aruncați ușor pentru a acoperi și distribui uniform.
Lăsați umplutura să stea, aruncând ocazional, până când fructele de pădure își eliberează sucurile, 20-30 de minute.
Bateți făina, restul de 3 linguri de zahăr, zahăr brun deschis, scorțișoară și sare într-un castron mediu.
Adăugați unt topit; se amestecă toppingul cu vârful degetelor pentru a se amesteca.
Preîncălziți cuptorul la 375. Lingurați afine umplând în crustă, apoi presărați topping peste.
Coaceți plăcinta până când umplutura clocotește și toppingul este auriu, aproximativ 1 oră 15 minute. Acoperiți cu folie după 30 de minute dacă se rumenesc prea repede.
Lăsați plăcinta să se răcească pe un suport de sârmă. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.