Plăcintă crocantă cu piersici și ghimbir
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta crocantă cu piersici și ghimbir ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 242 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr granulat, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 159 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piersic, Rubarbă Și Ghimbir Crocant, Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, și Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos începe să capete culoare în partea de sus (o veți coace mai târziu), cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Într-un castron, combinați ovăzul laminat, făina, zahărul brun, ghimbirul confiat și sarea și bateți împreună până se încorporează.
Adăugați untul rece și frecați ingredientele uscate în el între degete până când ingredientele uscate și untul formează un aluat sfărâmicios. Se răcește timp de 1 oră sau mai mult.
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 350. 4 F.In un castron mare, amestecați împreună zahărul și amidonul.
Adăugați piersicile și aruncați pentru a acoperi fructele cu ingredientele uscate.
Se toarnă amestecul în crustă. Completați cu toppingul crocant răcit și coaceți timp de aproximativ 30 de minute, până când umplutura clocotește peste tot și toppingul crocant este un maro auriu intens. Se răcește complet înainte de servire.