Plăcintă crocantă cu mere cu sos de vanilie
Apple Crunch Pie cu sos de vanilie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 457 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, crustă de plăcintă necoaptă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Vanillan Apple Crisp cu sos de Caramel, Sos De Afine-Mere Condimentat Cu Vanilie, și Tort Cu Condimente De Mere Cu Sos De Unt De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C.)
Se amestecă împreună 1/2 cană zahăr alb, 1/2 cană zahăr brun, 2 linguri făină și scorțișoară. Se amestecă merele feliate până se acoperă cu amestec de zahăr. Se amestecă 1 cană de chipsuri de scorțișoară.
Se toarnă umplutura în crustă de plăcintă și se pune cu 3 linguri de unt.
Se presară cu topping de streusel.
Pentru a face topping streusel: într-un castron mediu, amestecați împreună 3/4 cană de făină și 3/4 cană de zahăr brun.
Tăiați în 6 linguri de unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă restul de 2/3 cană de chipsuri de scorțișoară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când umplutura clocotește și streusel devine maro auriu. Se lasă să se răcească cel puțin 1 oră.
În timp ce plăcinta se răcește, pregătiți sosul de vanilie. În partea de sus a unui cazan dublu la foc mediu, amestecați împreună ouăle, jumătate și jumătate și 1/2 cană de zahăr. Gatiti, amestecand continuu, pana cand sosul s-a ingrosat.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia. Sos de lingură (cald sau răcit) peste felii de plăcintă.