Plăcintă Crocantă Cu Cașmon
Crisp curmal japonez plăcintă ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 168 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, unt, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Persimmon crocant cu Ricotta, miere, nuci pecan și mentă, Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină, și Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun.
Instrucțiuni
Clătiți caqui Fuyu. Tăiați și aruncați capetele tulpinii. Feliați persimoni transversal în runde subțiri; ar trebui să aveți 8 căni.
Într-un castron mare, combinați caqui, zahăr granulat, zahăr brun, tapioca, scorțișoară, coajă de portocală, coajă de lămâie și suc de lămâie; se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Potriviți 1 rundă de patiserie într-o tigaie de plăcintă de 9 inci.
Se toarnă amestecul de curmale și se pune cu unt.
Așezați restul de patiserie peste fructe. Îndoiți marginile de patiserie împreună și sertizați pentru a sigila.
Tăiați fante decorative în produse de patiserie de top.
Coaceți pe cel mai mic raft într-un cuptor 375 până când sucurile se bulează în centrul plăcintei și patiseriei se rumenesc bine, aproximativ 1 oră. Dacă marginile de patiserie se rumenesc înainte de a se face plăcinta, drapați zonele întunecate cu folie. Plăcintă rece pe un raft.
Se servește la temperatura camerei.