Plăcintă Clasică De Porc

Plăcintă Clasică De Porc
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, făină, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet clasic de porc BBQ, Orez Prăjit De Porc Aproape Clasic, și Classic Tourti Sau Qu Placinta Cu Carne De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați trotterul cu jaretul, frunzele de dafin, morcovul, ceapa și boabele de piper într-o oală mare. Se acoperă cu apă rece și se fierbe la foc mediu. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 4 ore, completând oala cu apă suplimentară dacă trotterele devin expuse. Se strecoară stocul într-o oală mare, rezervând carne de trotter, dacă se dorește. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți bulionul strecurat la foc mediu-mare și fierbeți până se reduce la aproximativ 3 căni. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
3
Se transferă într-un recipient, se lasă să se răcească, se acoperă și se dă la frigider peste noapte. A doua zi, degresați grăsimea de pe suprafață.
1
Combinați șuncă, carne de porc măcinată, ienibahar, piper negru, 1/2 linguriță sare și marmite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
MarmiteMarmite
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Se amestecă până când ingredientele sunt bine combinate. Acoperiți și puneți deoparte.
1
Așezați făina într-un castron mare și presărați cu puțină sare și piper. Într-o cratiță mică combinați untura, laptele și apa și puneți-le la foc mediu până când untura s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
UnturăUntură
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se toarnă amestecul de untură peste făină și, folosind o lingură de lemn, se amestecă până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți și făinați tigaia cu formă de arc, apoi rulați 3/4 de aluat într-un disc de dimensiunea fundului tigaiei cu formă de arc. Folosind degetele apăsați aluatul pe părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați umplutura în tigaie, apoi rulați aluatul rezervat într-un vas de dimensiunea tigaiei sub formă de arc,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Ungeți marginile aluatului cu ou bătut, apoi așezați deasupra plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Tăiați un orificiu de abur în partea de sus a plăcintei, periați cu oul rămas și dați-l la cuptor pentru 30 de minute. După 30 de minute, reduceți temperatura la 325 F și gătiți până se rumenesc, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
8
Încălziți stocul într-o tigaie mică. Se toarnă cu grijă prin orificiul de abur din partea superioară a plăcintei până când plăcinta este complet plină și stocul începe să iasă din partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se transferă la frigider și se lasă să se fixeze cel puțin 30 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista