Plăcintă Clasică Cu Dovleac
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 281 calorii. Dacă 66 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., plăcinta clasică de dovleac ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina și 1/2 linguriță de sare.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Presărați cu apă rece, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și patiseria aproape lasă partea bolului (se poate adăuga 1 până la 2 lingurițe mai multă apă, dacă este necesar).
Adunați produse de patiserie într-o minge. Pe suprafața ușor făinată, formați aluatul în rotund turtit. Înfășurați patiseria în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil.
Cuptor de căldură la 425 F. pe suprafața ușor presarata cu faina, rola de patiserie cu sucitor presarata cu faina in runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă de sticlă plăcintă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți.
În castron mediu, bateți ușor ouăle cu sârmă. Bateți ingredientele de umplere rămase.
Așezați placa de plăcintă căptușită cu patiserie pe raftul cuptorului pentru a preveni vărsarea umpluturii.
Se toarnă umplutura în placa de plăcintă. Acoperiți marginea crustei cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă.
Coaceți 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Coaceți aproximativ 45 de minute mai mult, îndepărtând folia în ultimele 15 minute de coacere, până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește 30 de minute. La frigider aproximativ 4 ore sau până la răcire.
Într-un castron mic răcit, bateți ingredientele de topping cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Serviți toppingul de plăcintă cu frișcă.