Plăcintă Clasică Cu Cremă De Nucă De Cocos Prăjită
Plăcinta clasică cu cremă de nucă de cocos prăjită este o vegetarian desert. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 431 calorii, 4G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos bine amestecat, smântână grea, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos Prăjită, Înghețată Prăjită Cu Nucă De Cocos, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mediu.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau două cuțite folosite foarfece-modă până când untul are dimensiunea mazărelor mici.
Presărați 1 lingură de apă peste amestec, amestecând cu o furculiță pentru a-l umezi uniform. Continuați să adăugați apă până când aluatul începe să se unească atunci când se apasă un pic între degete; nu suprasolicitați aluatul. Apăsați aluatul împreună într-o bilă și frământați ușor. Formați aluatul într-un disc, înfășurați în hârtie de ceară și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până la 2 zile.
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 până la 13 inci.
Transferați aluatul pe o farfurie de plăcintă de sticlă de 9 inci și apăsați ușor patiseria pe partea inferioară și în sus pe părțile laterale ale farfuriei. Întoarceți consola sub și sertizați marginile. Înțepați fundul și părțile laterale ale cochiliei cu o furculiță.
Căptușiți coaja de plăcintă cu o bucată de folie de aluminiu rezistentă, apăsând-o perfect în fund și pe laturi și umpleți cu orez sau fasole nefierte.
Coaceți crusta timp de 12 minute.
Scoateți folia și orezul și coaceți timp de 8 până la 10 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei pe un suport de sârmă.
Pentru a face umplutura: aduceți laptele de cocos doar la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Scoateți tigaia de pe foc și acoperiți pentru a se încălzi.
Bateți zahărul și gălbenușurile de ou cu un mixer electric la viteză medie-mare într-un castron mare adânc până când este foarte gros și palid și volumul a crescut de cel puțin trei ori. Reduceți viteza la mediu și bateți făina, amidonul de porumb și sarea, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. În timp ce bateți, turnați treptat laptele cald de cocos. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți la foc mediu-mare, șoptind constant, până când fierbe și se îngroașă, apoi fierbeți timp de 1 minut, șoptind constant.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați untul și bateți până se topește.
Adăugați 3/4 cană de nucă de cocos și 1/2 linguriță de vanilie.
Transferați crema de patiserie într-un castron și lăsați să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional. Acoperiți suprafața cu folie de plastic pentru a preveni formarea unei piele și dați-o la frigider timp de aproximativ 2 ore, până când este bine răcită și fixată sau până la 1 zi.
Bateți smântâna grea cu zahărul cofetarilor cu un mixer electric la viteză medie-mare într-un castron mare adânc până când ține vârfuri rigide atunci când bătătoarele sunt ridicate. Bateți în vanilia rămasă. Cu o spatulă de cauciuc, pliați aproximativ un sfert din frisca în crema de patiserie.
Transferați crema de patiserie pe crustă și neteziți blatul cu o mică spatulă offset.
Întindeți frisca rămasă deasupra cu spatula curată offset. Se da la frigider cel putin 30 de minute, sau pana la 4 ore, inainte de servire.
Presărați blatul plăcintei cu nuca de cocos prăjită rămasă.
Se servește tăiat în pene.
De la deserturi delicioase de nucă de cocos de Lori Longbotham. Text copyright 2009 de Lori Longbotham; fotografii Copyright 2009 de Lucy Schaeffer. Publicat de Chronicle Books LLC.