Plăcintă caramelizată cu mere-Pecan cu Calvados

Plăcintă caramelizată cu mere-Pecan cu Calvados
Placinta caramelizata cu mere-Pecan cu Calvados este o vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 510 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați calvados, zahăr, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plum de zahăr condimentat și tartele de mere caramelizate cu cremă Calvados, Caramelizat-plăcintă cu mere și nuci Pecan, și Tarta cu mere și Calvados pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Întindeți nucile pecan pe o foaie de copt cu margini și coaceți timp de 7 minute, sau până se prăjesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți 4 linguri de unt cu zahărul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
5
Adăugați merele și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc, 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
6
Adăugați Calvados și gătiți până se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
7
Lasă să se răcească.
8
Într-un castron mare, combinați zahărul brun cu siropul de porumb, făina și untul topit răcit și bateți până se omogenizează. Bateți ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Puneți merele caramelizate în cojile de plăcintă Pte Brise și turnați crema deasupra. Împrăștiați pecanele pe cremă, apăsându-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
10
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 1 oră sau până când crustele sunt aurii și crema este setată. Acoperiți crustele ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Lăsați plăcintele să se răcească pe o grătar înainte de a le tăia în pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
12
Faceți înainte: plăcintele pot fi refrigerate peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
13
Se servește cu: frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista