Plăcintă caramelizată cu mere-Pecan cu Calvados
Placinta caramelizata cu mere-Pecan cu Calvados este o vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 510 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați calvados, zahăr, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plum de zahăr condimentat și tartele de mere caramelizate cu cremă Calvados, Caramelizat-plăcintă cu mere și nuci Pecan, și Tarta cu mere și Calvados pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile pecan pe o foaie de copt cu margini și coaceți timp de 7 minute, sau până se prăjesc ușor.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți 4 linguri de unt cu zahărul la foc mare.
Adăugați merele și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc, 12 până la 14 minute.
Adăugați Calvados și gătiți până se evaporă.
Într-un castron mare, combinați zahărul brun cu siropul de porumb, făina și untul topit răcit și bateți până se omogenizează. Bateți ouăle și vanilia.
Puneți merele caramelizate în cojile de plăcintă Pte Brise și turnați crema deasupra. Împrăștiați pecanele pe cremă, apăsându-le ușor.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 1 oră sau până când crustele sunt aurii și crema este setată. Acoperiți crustele ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede.
Lăsați plăcintele să se răcească pe o grătar înainte de a le tăia în pene.
Faceți înainte: plăcintele pot fi refrigerate peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.