Plăcintă albă de Crăciun
Plăcinta albă de Crăciun ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de deserturi. Această rețetă are 8 porții, cu 329 de calorii , 6 g de proteine și 15 g de grăsimi fiecare. Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 40 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de vanilie, frișcă groasă, lapte și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ o oră . Vă este oferită de Allrecipes. Este perfectă pentru Crăciun . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 31% , ceea ce nu este chiar excelent. Rețete similare includ Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) , Divine Christmas Candy Cane Cookies și A Christmas With Peking Duck .
Instrucțiuni
Înmuiați gelatina în apă rece.
Combinați 1/2 cană de zahăr, făină și sare într-o cratiță. Adăugați treptat laptele și amestecați. Gătiți la foc mic, amestecând până dă în clocot. Fierbeți timp de 1 minut și luați de pe foc.
Transferați într-un bol mare. Adăugați gelatina înmuiată și amestecați. După ce s-a întărit parțial, bateți cu un mixer rotativ până obțineți o compoziție omogenă. Încorporați vanilia și 1 cană de nucă de cocos.
Bateți frișca până devine tare. Încorporați-o ușor în amestecul de cocos.
Într-un bol curat, bateți albușurile de ou până devin spumoase. Încorporați cremă de tartar și 1/2 cană de zahăr. Continuați să bateți până când albușurile formează vârfuri tari. Încorporați în amestecul de cocos. Puneți umplutura în crusta de plăcintă răcită.
Presărați cu nucă de cocos suplimentară. Dați la rece timp de 2 ore.