Plăcinte Whoopie Cu Fulgi De Ovăz

Plăcinte Whoopie Cu Fulgi De Ovăz
Oatmeal Whoopie Pies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 313 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână făină, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Plăcinte Whoopie Cu Fulgi De Ovăz, Plăcinte Whoopie Cu Cremă De Ovăz, și Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Whoopie Pies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
* Reteta Cookie adaptat de la cele mai bune de gătit Amish, de Phyllis Pellman bun.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Cremă de zahăr brun, unt și scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați ouă și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați sare, scorțișoară și praf de copt și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se amestecă bicarbonatul de sodiu și apa clocotită, apoi se adaugă în castron și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați făină și fulgi de ovăz și amestecați bine. Scoateți aluatul pe foi de biscuiți căptușite cu pergament, astfel încât să aveți lingurițe rotunjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți timp de 10 minute, având grijă să nu ardeți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor, transferați într-un suport de răcire și lăsați fursecurile să se răcească complet.Umplere # 1 Scoateți cantități mici de puf de marshmallow pe fursecuri, apoi apăsați un al doilea cookie deasupra. Congelați imediat dacă nu serviți imediat sau serviți imediat după umplere (puful se va scurge.) Umplere # 2 (Aceasta este cea mai bună glazură pe care am avut-o vreodată, de Missy
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Roua.) Într-o cratiță mică, bateți făina în lapte și încălziți, amestecând continuu, până când este foarte groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă vanilia.Cream untul si zaharul impreuna pana cand sunt usoare si pufoase. Nu vrei să mai rămână zahăr granulat. Apoi adăugați amestecul de lapte/făină/vanilie complet răcit și bateți lumina de zi vie din el. Dacă pare separat, nu l-ai bătut suficient! Bateți-l până când totul se combină și seamănă cu frisca.Scoateți o cantitate mică pe cookie-uri, apăsând un al doilea cookie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista