Plăcinte Whoopie Cu Fulgi De Ovăz
Oatmeal Whoopie Pies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 313 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână făină, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Plăcinte Whoopie Cu Fulgi De Ovăz, Plăcinte Whoopie Cu Cremă De Ovăz, și Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Whoopie Pies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
* Reteta Cookie adaptat de la cele mai bune de gătit Amish, de Phyllis Pellman bun.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Cremă de zahăr brun, unt și scurtare.
Adăugați ouă și amestecați.
Adăugați sare, scorțișoară și praf de copt și amestecați.
Se amestecă bicarbonatul de sodiu și apa clocotită, apoi se adaugă în castron și se amestecă.
Adăugați făină și fulgi de ovăz și amestecați bine. Scoateți aluatul pe foi de biscuiți căptușite cu pergament, astfel încât să aveți lingurițe rotunjite.
Coaceți timp de 10 minute, având grijă să nu ardeți.
Scoateți din cuptor, transferați într-un suport de răcire și lăsați fursecurile să se răcească complet.Umplere # 1 Scoateți cantități mici de puf de marshmallow pe fursecuri, apoi apăsați un al doilea cookie deasupra. Congelați imediat dacă nu serviți imediat sau serviți imediat după umplere (puful se va scurge.) Umplere # 2 (Aceasta este cea mai bună glazură pe care am avut-o vreodată, de Missy
Roua.) Într-o cratiță mică, bateți făina în lapte și încălziți, amestecând continuu, până când este foarte groasă.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă vanilia.Cream untul si zaharul impreuna pana cand sunt usoare si pufoase. Nu vrei să mai rămână zahăr granulat. Apoi adăugați amestecul de lapte/făină/vanilie complet răcit și bateți lumina de zi vie din el. Dacă pare separat, nu l-ai bătut suficient! Bateți-l până când totul se combină și seamănă cu frisca.Scoateți o cantitate mică pe cookie-uri, apăsând un al doilea cookie deasupra.