Plăcinte De Porc

Plăcinte De Porc
Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 139 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți acompaniament: conserve picante de afine de roșii, piper, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Plăcinte De Porc Cu Cupcake-Staniu, Plăcinte de porc cu muștar, și Mini Plăcinte De Porc.

Instrucțiuni

1
Gătiți carnea de porc cu ceapă, usturoi, sărat, sare, ienibahar și piper într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, amestecând frecvent și rupând bulgări cu o furculiță, până când carnea de porc nu mai este roz, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se presară făină și se gătește, amestecând, până se îngroașă, 3 până la 4 minute. Se răcește complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron. Amestecați scurtarea și untul cu un blender de patiserie sau cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați lapte și amestecați cu o furculiță doar până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 10 până la 12 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-o rundă aspră de 18 inci (grosime de 1/8 inch), prăfuind cu suficientă făină suplimentară pentru a împiedica aluatul să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
5
Tăiați 24 de runde cu tăietor de 3 inci și 24 de frunze cu tăietor în formă de frunză. Faceți linii decorative pe frunze cu vârful unui cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Puneți fiecare rundă într-o ceașcă de briose și umpleți cu o lingură rotunjită de umplutură. Aranjați frunzele la umplere.
7
Coaceți plăcintele până când crustele sunt aurii, 15 până la 17 minute. Ridicați plăcintele din cupele de briose și transferați-le într-un suport. Se răcește la cald, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
8
* Disponibil la sărbători dulci (800-328-6722).
1
* Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Plăcintele pot fi asamblate și coapte cu 6 ore înainte și răcite, neacoperite, apoi răcite, neacoperite.
2
Se serveste la temperatura camerei sau se reincalzeste in cuptorul preincalzit de 350 km f pana se incalzeste, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista