Plăcinte de mână cu piersici și cremă de brânză
Plăcintele de mână cu piersici și cremă de brânză necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 267 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de lapte, sare, zahăr granulat suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Plăcinte de mână cu piersici și cremă de brânză, Plăcinte De Mână Cu Cremă De Rubarbă, și Cremă de brânză prăjită și plăcinte de mână Guava.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați untul rece, făina, 2 lingurițe de zahăr granulat și sarea; aruncați pentru a acoperi untul. Folosind degetele sau blenderul de patiserie, ciupiți untul în făină până se formează firimituri grosiere. Începeți să adăugați apă cu gheață 1 până la 2 linguri la un moment dat, amestecând cu furculița sau lingura doar până când aluatul se reunește când este ciupit între degete.
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată; frământați de câteva ori doar pentru a aduce aluatul împreună. Împărțiți aluatul în jumătate; formați în 2 discuri aplatizate. Înfășurați bine fiecare disc în folie de plastic; refrigerați cel puțin 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, 3 linguri de zahăr brun și gălbenușul de ou cu biciul sau mixerul electric până se combină bine. Într-un alt castron mediu, aruncați piersici, amidon de porumb și 2 până la 4 linguri de zahăr brun după gust. Puneți umplutura deoparte în timp ce rulați și tăiați aluatul.
Încălziți cuptorul la 400 F. Linia 2 foi de biscuiți cu covor de copt antiaderent din silicon sau hârtie pergament de gătit; pus deoparte. Într-un castron mic, bateți oul și laptele cu biciul pentru spălarea ouălor; pus deoparte.
Intindeti aluatul, 1 disc la un moment dat, la 1/4 - la 1/8-inch grosime. Folosind un tăietor rotund de 3 inci sau un pahar de băut cu capul în jos, tăiați runde de aluat (aproximativ 16 pe disc). Repetați cu discul de aluat rămas.
Așezați jumătate din rondele de aluat pe cele 2 foi de prăjituri, lăsând loc între fiecare (8 pe foaie).
Împărțiți amestecul de brânză cremă uniform între runde. Împărțiți uniform amestecul de piersici între fiecare rundă de aluat cu cremă de brânză. Periați ușor marginea fiecărei runde de aluat cu spălare de ou. Completați fiecare cu a doua rundă de aluat pentru a acoperi umplutura. (Acest lucru poate necesita o rearanjare a bucăților de piersici, dar nu vă stresați, numiți-le doar "rustice".) Cu furculiță, sigilați marginea fiecărei plăcinte; introduceți câteva găuri în partea de sus a fiecăruia pentru a permite aburului să scape și pentru a preveni explozia plăcintei în timpul coacerii.
Periați blaturile de plăcinte cu spălare de ouă; se presară cu zahăr granulat.
Coaceți în centrul cuptorului, câte 1 foaie la un moment dat, 20 până la 25 de minute sau până când fundul plăcintelor este maro auriu, iar blaturile cu zahăr sunt ușor crăpate și încep să devină aurii.
Scoateți din cuptor; se răcește cu cel puțin 10 minute înainte de servire.