Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine

Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine
Nevoie de o desert fără lactate? Plăcintele de mână cu pere-afine ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 25 de porții cu 281 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână pere bosc, înghețată vanillan, foietaj cu unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine, Plăcinte De Mână Cu Pere De Marțipan, și Plăcinte De Mână Cu Pere Condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, aruncați perele tăiate cubulețe cu 1/3 cană de zahăr, 1 lingură de făină și afine, cuișoare măcinate, scorțișoară și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți foietajul pe un pătrat de 14 1/2 inch, cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați patiseria în 8 pătrate. Puneți umplutura de pere pe un colț al fiecărui pătrat, lăsând o margine de 1/2 inch. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a face un triunghi și apăsați ferm marginile pentru a sigila. Crimpați marginile cu o furculiță. Înțepați partea superioară a fiecărui triunghi o dată cu furculița pentru a permite aburului să scape în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Transferați plăcintele de mână pe o foaie de copt și dați-le la frigider timp de cel puțin 30 de minute, până la răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Ungeți plăcintele de mână răcite cu oul bătut și presărați-le cu restul de 1 1/2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Coaceți plăcintele aproximativ 30 de minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Lăsați plăcintele de mână să se răcească cel puțin 5 minute.
8
Se servește cu frișcă sau înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista