Plăcinte de mână cu mere și pere

Plăcinte de mână cu mere și pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintele de mână cu mere și pere. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 79 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pere bosc, suc de lămâie, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Plăcinte De Mână Cu Pere De Marțipan, Plăcinte de mână cu pere și nuci, și Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie antiaderentă până se topește, adăugați mere și pere și gătiți până când fructele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Presărați zahăr peste amestec și continuați să gătiți amestecând des până când fructele încep să-și piardă sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se amestecă amidonul de porumb și sucul de lămâie și se adaugă în tigaie. Se fierbe la foc mic până când amestecul s-a îngroșat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 375 [aprox. Tapetați o foaie de copt cu folie. Împărțiți aluatul în două bucăți și întindeți-l la grosimea de 1/8 inch. Împărțiți aluatul în 4 pătrate, așezați o lingură de umplutură lângă colțul din dreapta jos al fiecărui pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Ungeți marginile de patiserie cu ou bătut și pliați peste patiserie pentru a acoperi umplutura. Sigilați apăsând o furculiță în margini, apoi așezați-o pe foaia de copt căptușită. Repetați cu umplutura și patiseria rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Tăiați orificiile de abur în vârfurile fiecărei plăcinte cu S cuțit ascuțit, apoi periați cu oul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Coaceți până când patiseria s-a rumenit, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista